Steunacties

OHL charity night

OHL charity night tvv vzw Erat. vzw Erat is één van de goede doelen waarvoor de charity night van OHL geld inzamelt. Erat zal ook aanwezig zijn op deze avond. We kijken er naar uit om boeiende mensen te ontmoeten in een inspirerende omgeving. Meer info vind je hier

Koffieverkoop

Sophie en Mary organiseren jaarlijks een koffieverkoop in samenwerking met Ray & Jules. Eerlijke en duurzame koffie voor een goed doel. Dankzij de warme samenwerking, kunnen wij de koffie aan dezelfde prijs verkopen als op de webshop van Ray & Jules. 

De Warmste Week

In 2022 deden de jongeren van Erat allerlei acties tvv De Warmste Week: uitbaten van de schaatspiste in Hal5, eet- en drankstand aan het station van Leuven, allerlei liedjes aangevraagd... Erat was ook 1 van de 270 goede doelen die 'vlammen tegen kansarmoede'. 

Heilig Hart College Tervuren

De leerlingen van het HHC lieten zich van hun creatiefste kant zien en organiseerden een markt met leuke standjes, van waarzeggers, stijladviseurs en springkastelen tot een tweedehandsmarkt en hennastand. Hier kan je enkele sfeerbeelden zien. 

We zoeken de vonk.
We wakkeren ze aan.
We verspreiden het vuur.