Vrijwilligers

Sophie

Sophie komt wekelijks een dag meedraaien op Erat. Het liefst werkt ze met de jongeren zelf. Ze helpt hen met administratie en geeft juridisch advies. Sophie steekt ook de handen uit de mouwen waar nodig. Met haar can-do attitude, pakt ze de dingen aan wanneer ze zich aandienen. Sophie legt de juiste connecties met mensen uit haar netwerk. Ze helpt zowel met de strategische planning als met de afwas.

Peter

Peter is op pensioen na een carrière in de banksector. Hij kan dus heel wat levenservaring én financiële expertise in de schaal leggen. Hij begeleidt één van onze jongeren met zijn studies, met name voor het vak Boekhouden. 

Marie-Anne

Marie-Anne komt regelmatig helpen op Erat, en dan vooral achter de schermen. Ze houdt de administratie in de gaten en ontfermt zich over de website.

Charlotte

Charlotte is yogainstructrice en docent aan UCLL bij de richting sociale readaptatiewetenschappen. Ze brengt haar sociaalvoelendheid en voorliefde voor yoga of Erat samen door aan de jongeren yoga sessies aan te bieden. Voor de meesten onder hen is dit een nieuwe ervaring. Onze jongeren worden geconfronteerd met problemen op verschillende levensdomeinen. Problemen waar veel van hun leeftijdsgenoten niet mee moeten omgaan. Deze problemen zorgen voor veel stress. Ze zouden op eigen houtje niet gemakkelijk hun weg naar programma's zoals yoga vinden, maar doordat we het in een vertrouwde omgeving én binnen vriendengroepen kunnen aanbieden, volgen ze het wel. En het zijn net zij die er heel veel baat bij hebben.

Judith

Judith maakt tijd in haar drukke baan als advocaat in Brussel om ad hoc juridisch advies te geven aan onze jongeren.

Gitte

Gitte is creative manager en strategist in de mediasector. Ze geeft Erat tips over communicatie en campagnes. Ze maakt gebruik van haar brede netwerk om ons in contact te brengen met de juiste mensen op het juiste moment.

We zoeken de vonk.
We wakkeren ze aan.
We verspreiden het vuur.